Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

TKK

Politika integrale e sistemit të menaxhimit përfshin politikat në fushat e cilësisë, sigurisë së procesit dhe parandalimit të aksidenteve të mëdha, veprimet në lidhje me mjedisin dhe sigurinë dhe shëndetin e punonjësve. Ne në TKK e kuptojmë cilësinë si kënaqësinë e punonjësve tanë dhe tejkalimin e pritshmërive të klientëve për produktet dhe shërbimet tona.

Në të njëjtën kohë, ne jemi të vetëdijshëm për përgjegjësinë tonë afatshkurtër dhe afatgjatë ndaj komunitetit dhe publikut të gjerë që reflektohet në kërkesat për të garantuar sigurinë e procesit, ndikimin më të vogël të mundshëm në mjedis dhe ruajtjen e një mjedisi të sigurt dhe të shëndetshëm. zona e punës. Një përbërës i politikës integrale është ndjekja e vazhdueshme e arritjes së objektivave të matshëm brenda fushave specifike.

TKK-ja përpiqet të sigurojë sigurinë e procesit në aktivitetet e veta operative si dhe shëndetin e punonjësve të uzinës dhe popullatës në afërsi të uzinës, si dhe mbrojtjen e mjedisit. Qëllimi ynë është të operojmë pa aksidente të mëdha që mund të jenë të dëmshme për punonjësit tanë, rrethinën dhe aktivitetet tona të biznesit.

Ne përdorim materiale të rrezikshme në operacionet tona, dhe për këtë arsye ekziston mundësia e lëshimit të pakontrolluar të këtyre materialeve nga uzina në mjedis, ku mund të shkaktojnë efekte të dëmshme për njerëzit dhe mjedisin. Prandaj, ne kemi vendosur të krijojmë dhe mbajmë një nivel të lartë mbrojtjeje nga ngjarjet e jashtëzakonshme në fabrikë duke bërë përpjekjet tona më të mira për t’i parandaluar ato dhe për të zvogëluar efektet e tyre, nëse ka. Ky detyrim pasqyrohet në këtë politikë që po zbatojmë me mbështetjen e menaxhmentit dhe bashkëpunimit të të gjithë punonjësve dhe e cila u bëhet e ditur partnerëve tanë kontraktualë dhe publikut të gjerë.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Shkumë për mbushje - Tekapur Universal
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Shkumë për ngjitje Polisteroli EPS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Shkumë për ngjitje te tjegullave
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Shkumë e Pazgjerueshme - Tekapur Low Expansion
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pastrues Pistelete për Shkuma
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Xhamash - Tekasil Neutral
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon - Tekasil WS

Silikon – Tekasil WS

Sold by TKK
L1,100
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Nxehtësie - Tekasil 300°C Acetat
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Akrilik - Tekadom Acryl Rough
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Fleksibël - Tekadom Acryflex
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Parketi - Tekadom Parquet
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Silikon për Oxhak - Tekadom 1200 °C
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Bitumi - Tekadom Bitumen
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Akrilik - Tekafix BT
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Silikon Pasqyrash - Tekafix Mirror
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Xhami Makine - Tekafix Windscreen
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Xhami - Tekafix Aquarium
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Mermeri - Tekafix Marble
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon për Ankorim – Tekafix Anchor PE-1
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon për Ankorim - Tekafix Anchor VE-2
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Silikon Ngjitës për ulluqe - Tekaflex Roof
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Varkash - Tekaflex MS Marine DC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Spraj Pastrimi - Tekasol Apursil
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Spraj Zinku - Tekasol Zinc 98%
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart